ACU Presents: Lekkuhr Smeruhg met Drive By Suicide, Meadows & Deposit

13 Apr 2016 Utrecht, NL

Details

Time : 21:00
Venue : Acu

Als je van een stevige bak herrie houdt dan is Lekkuhr Smeruhg voor jou! LET OP, Sativa is wegens gezondheid afwezig en word vervangen door DEPOSIT, een jonge knalharde Hardcore band uit de Betuwe die komt demonstreren hoe dit genre hoort te zijn!

Als dat al niet Smeruhg genoeg was, hebben wij als 2e act deze avond Meadows die het podium tot stof komt vergruizen. De uit Leiden afkomstige band levert een unieke mix van sludge, death metal en hardcore die o.a. de Melkweg al op zijn kop heeft gezet en tussen bands als Herder en Teethgrinder sterk wist te staan.

De avond zal worden afgesloten door Utreg’s eigen Drive By Suicide. Verwacht een sterke combinatie van groove, thrash, death & metalcore. De band heeft zich inmiddels flink bewezen door o.a. op het Army Of Metal festival te spelen en zijn zij druk bezig met het afronden van hun debuut album. Nu voor de 2e keer in ACU, laten hun zien hoe energiek een live show kan zijn en sleurt de zanger je aan je haren mee in ”The World Of The Twisted”.

Als echte metalfan willen jij en je vrienden, misschien zelfs je oma, hier bij zijn. Mis dit metal ”oorgasme” dus niet!

Deuren open: 21:00
Eerste band: 21:15
Entree: 6 Euro