The Pit presents: What Now? The Rock Hard event of 2014!

19 Dec 2014 Nieuwegein, NL

Details

Time : 20:00
Venue : The Pit Nieuwegein

Op 19 December geven wij dit jaar nog 1 keer een pittige avond om dit jaar knallend af te sluiten met niet 1, maar 5 bands!

Dit gaat gebeuren met onze lokale helden uit de provincie Utrecht, waaronder: De bazen van Sativa, het driekoppige Stoner/Sludge formatie uit Zeist heeft al eens eerder het publiek van The Pit met hun hoofd doen schudden en dat zien wij ze graag weer doen..

Het uit Houten afkomstige jonge Product of Neglect komt met hun unieke Metalcore de grondvesten van The Pit eens heftig laten schudden.
Degene die ze al eens heeft live gezien weten dat ze hun drankje maar goed vast moeten houden.

De Stoner formatie van RUA, afkomstig uit Utrecht, stond laatst nog op het Big Ass Metalfest waar ze de avond flink op zijn kop hebben gezet, met hun nieuwe bassist hebben ze laten zien dat ze staan als een huis en dat komen zij demonstreren in The Pit

Het is de afgelopen tijd een beetje stil geweest rondom het uit Nieuwegein afkomstige Drive By Suicide, Momenteel druk bezig met het opnemen van hun debuut ”Say What”, die zij in 2015 zullen releasen, 19 December zullen zij laten zien dat ze niet stil hebben gezeten, beginnende met Nieuwegein..

Het uit Utrecht afkomstige Resurrect Tomorrow komt de avond compleet maken met hun Thrash/Metalcore, hun CD word regelmatig in bij ons gedraaid nadat ze eerder al een rete strakke show hebben gegeven bij ons, toen wij de vraag stelde of ze wouden komen spelen was er geen twijfel, ze waren meteen van de partij!

Dit staat garant voor een memorabele avond dus kom onder genot van een drankje van de bands genieten en met ons, je vrienden, het jaar goed afsluiten.
Entree: 3 Euro